tirsdag 10. april 2012

Olav Eskeland 1954 - 2012


.
Skrevet av: Øyvind Høier, 10.04.2012

Det er med stor sorg jeg må meddele at min kjære venn, onkel og tidligere nestleder i Tromsø Havfiskeklubb, Olav Eskeland gikk bort skjærtorsdag 05.04.2012 etter lang tids sykdom.
Olav var en fantastisk person som med sin varme og humor spredte glede til alle rundt seg. Han hadde alltid et smil på lur og en god kommentar som virkelig kunne løse opp stemningen der han befant seg.

Olav ble medlem av Tromsø Havfiskeklubb i år 2000, og med sitt engasjement ble han tidlig involvert i styre og stell i klubben. Han ble valgt inn som nestleder, og dette vervet hadde han i mange år. Olav hadde orden og system på klubbens eiendeler, og han ble vår selvskrevne materialforvalter. Han var nøye og grundig med alt han foretok seg og sørget for at det ble gjort en god jobb. Sammen med Thormod Giswold var han i flere år festivalgeneral under havfiskefestivalene på Sommarøy. Gjennomføringen av disse festivalene gikk som regel som smurt, mye takket være Olav. Det var ikke én utfordring som var for vanskelig.

Olav var en svært dyktig havfisker, som sammen med mange medfiskere fra klubben reiste rundt i Nord-Norge på havfiskefestivaler. Han satte festivalrekord i sammenlagt vekt på Sortland, og her ble han også Nordisk Mester i Havfiske i 2009. Han har også flere enkeltseiere i festivaler og sølvmedalje i Norgesmesterskapet på Sommarøy. Olav var svært glad i havfiskemiljøet og han var en person det var lett å bli kjent med - og glad i. Det er nok mange havfiskere rundt om i landet som vil savne hans blide åsyn.
Olav var også svært glad i å være på sjøen i sin egen båt og sammen hadde vi mange flotte og minnerike turer.

Våre varmeste tanker er hos den nærmeste familien i denne tiden.

Du vil bli dypt savnet, Olav! Vi lyser fred over ditt minne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar