tirsdag 3. april 2012

Arkiv: Skreifisketur 31.03.2012

Palmehelga opprant med godt vær, og vi la planene for flere turer ut til Malangsgrunnen. Lørdag var det godt vær og det var klubbtur på plakaten. Vi var 8 stk. ombord hos Cato, mens de 3 andre var i Jan-Willys båt.

Da vi kom et stykke utaskjærs på lørdag viste det seg at selv om det hadde stilnet nært land var det fortsatt liten kuling ute på grunnen. Det ble dermed noe stamping, men alle værvarsel tydet på en rask minking i vinden i løpet av dagen, og det skulle vise seg å stemme.

10 dager tidligere hadde vi hatt et uvirkelig bra fiske - denne gangen skulle det bli vanskeligere. Skreien var ikke i bett, og det var i mye større grad mindre fisk som ville ta i. Vi klarte ikke å finne mengdene med stor gytefisk denne dagen, men noen fine torsker kom det likevel opp. Her er noen bilder:


Truls fighter en fin fisk.


Marcus med torsk på 20,5 kg.


Kim prøver nystanga, og den fungerer bra som pilkestang.


En flott torsk på 17,5 kg.

Johannes tok dagens største torsk:


21,5 kg og ny pers på Johannes.

Det ble ikke klubbrekord denne gangen, dermed er Ingemar Rödins fisk på 29,4 kg fra i fjor fortsatt "still standing". Men det var en fin tur. Takk til Sørøya Havfiskecruise og Jan-Willy Toften som stilte med sine båter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar