Bli medlem

Du er hjertelig velkommen til å bli medlem i Tromsø Havfiskeklubb.

Er du fiskeinteressert og har lyst til å komme deg på havet kan Tromsø Havfiskeklubb være noe for deg. Vi arrangerer klubbturer og egne havfiskefestivaler hvert år, til meget gunstige priser for våre medlemmer. I tillegg til klubbturene arrangerer vi flere sosiale treff i løpet av året. Her har du mulighet til å treffe likesinnende mennesker og prate om det vi liker alle best, nemlig fiske. Klubbens medlemmer er meget hjelpsomme og hjelper gjerne med tips til utstyr, takkel, fisketeknikk, fiskeplasser m.m.

Klubben har en meget gunstig rabattavtale for sine medlemmer hos NOFI på Stakkevollveien. Les mer her: Rabattavtaler

Som medlem vil du motta elektronisk medlemsavis, informasjon om klubbturer og arrangementer. Informasjonen sendes ut via E-mail og Facebook, og noe via post. Av og til også pr. sms om nødvendig.

Ønsker du å bli medlem? Send en epost til oyvindhoier@hotmail.com eller pingeirik@gmail.com

Informasjon vi trenger å vite om deg :
Navn, gateadresse, postnummer, sted, fødselsår, epostadresse og mobilnummer.

Medlemskontingent i Tromsø Havfiskeklubb er følgende for 2014:
Herrer / damer / senior: kr. 500,-  (man er herre / dame f.o.m. det året man fyller 19 år)
Junior: kr. 100,- (t.o.m. året man fyller 18 år)

Du får nærmere betalingsinformasjon ved innmelding.

Vi har en egen side på Facebook. Det er bare å søke opp Tromsø Havfiskeklubb og be om medlemskap i gruppa. Vi legger deg til fortløpende. På Facebook kan også du som medlem delta aktivt med bilder, fiskehistorier og du kan få tips om fiskeutstyr o.l.

For de over 60 år : Om du er interessert i delta i på havfiskefestivaler så finnes det en egen Seniorklasse. Deltakelse i seniorklassen er valgfritt. Man kan velge å fiske i herreklasse eller dameklasse om man vil det. Om du ønsker å delta som senior så gi oss beskjed.

Velkommen som medlem i Tromsø Havfiskeklubb!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar